Kom naar de online ASPO-bijeenkomst op 3 december 2020!

In de ochtend en de vroege middag bieden we onze leden de mogelijkheid om hun korte onderzoekspresentatie met anderen te delen (zie hieronder) in hun eigen tempo (geen online vergadering). We hopen dat velen van jullie hier gebruik van maken! Hieronder vind je de instructies om deel te nemen.

Om 14.00 uur houden we een online versie van onze ledenvergadering. De notulen van vorig jaar, het jaarverslag en het verslag van de penningmeester worden uiterlijk twee weken voor deze vergadering naar de ASPO-leden gestuurd.

Om 15.00 uur beginnen we met het meest interessante deel van onze bijeenkomst, waarbij we de kans bieden om samen te komen, te luisteren naar de presentatie van de winnaar van de ASPO dissertatieprijs, informeel met elkaar te kletsen in ‘breakout rooms’, en ons te vermaken tijdens onze grote, kneuterige ASPO pubquiz. Hieronder vind je een schema en de zoom-link die toegang geeft tot dit prachtige evenement.

OVERZICHT ASPO Congres 2020


ASPO presentaties 2020 online (niet live)
10.00 – 14.00 uur: voel je vrij om de korte presentaties van onze leden te bekijken (zie hieronder voor instructies hoe deel te nemen)


Agenda online bijeenkomst

  • 14.00 uur: jaarlijkse ledenvergadering
  • 14.45 uur: pauze
  • 15.00 uur: welkom bij het ASPO online congres
  • 15.10 uur: ASPO dissertatieprijs sessie
  • 15.40 uur: pauze (met breaktout rooms mogelijkheid)
  • 16.00 uur: de grote, knduterige ASPO-pubquiz (neem je eigen drankjes mee). Geen groepen nodig – dit is een individuele quiz.
  • 17.00 uur: winnaar van de pubquiz en afsluiting


Hoe kun je deelnemen aan de ASPO-presentaties 2020?

Wij bieden een online platform voor diegenen die hun werk willen delen met ASPO-leden. We maken een document waarin we alle presentaties bundelen en verdelen dit document onder de ASPO-leden op de ochtend van 3 december en presenteren het tijdens de live-sessie die middag. Dit document zal de namen van de presentatoren en een profielfoto, de titel van de presentatie, 50 woorden samenvatting en een weblink naar de presentatie bevatten. De presentatie mag niet langer dan maximaal 5 minuten duren en moet ergens worden opgeslagen met de mogelijkheid om te delen (bijv. Surfdrive, DropBox, Google Docs, MyMediasite, Youtube). Als je al deze informatie bij de hand hebt, kun jeu deze via de website aanleveren: https://tilburgss.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_80z0dqxXUavgfoV. De uiterste datum voor indiening is 23 november. Na deze deadline ontvangen de presentatoren een ontvangstbevestiging. Voor de duidelijkheid: er zal geen selectieprocedure plaatsvinden.