Beste collega,

Het ASPO congres vindt dit jaar plaats in Tilburg op 16 en 17 december 2021, en wordt georganiseerd door de afdeling Sociale Psychologie van Tilburg University. Het congres wordt gehouden op de Tilburgse LocHal, https://lochal.nl/. 

Zoals jullie weten, is het ASPO congres een ideale omgeving om andere sociaal psychologen te ontmoeten, je werk te presenteren en op de hoogte te blijven van recente onderzoeksontwikkelingen in de sociale psychologie in Nederland. De voertaal van het congres is Engels, en we verwelkomen inzendingen van zowel junior als senior onderzoekers. Keynote sprekers zullen in september bekend worden gemaakt. Plannen voor het congres zullen worden bijgewerkt in overeenstemming met eventuele wijzigingen in gezondheidsrichtlijnen en overheidsaanbevelingen. 

Jullie worden nu uitgenodigd om een voorstel in te dienen om je werk te presenteren op het ASPO congres. Je kunt een van de drie soorten voorstellen indienen (let op dat de dataverzameling en -analyse voltooid moeten zijn op het moment van indiening):

A. Symposium (maximaal 4 presentaties)

Symposia moeten idealiter een combinatie zijn van junior- en senioronderzoekers van verschillende universiteiten. Gewoonlijk bestaat een symposium uit 4 presentaties over een verwant onderwerp. Andere soorten symposia zijn ook mogelijk, zoals een debat- of een paneldiscussie. Neem de volgende informatie in het voorstel op: Een symposiumtitel; namen en affiliaties van de organisatoren en van de auteurs; een e-mailadres voor correspondentie; een algemeen abstract; en maximaal vier specifieke abstracts (van elk maximaal 250 woorden).  

B. Individuele presentatie 

Dit is een gewone presentatie. Neem de volgende informatie in je voorstel op: Een titel voor uw presentatie; namen en affiliaties van de auteurs; een e-mail adres voor correspondentie; expliciet aangeven “Individuele presentatie”; een abstract van maximaal 250 woorden.  

C. Posterpresentatie 

De beste posterpresentatie zal tijdens het congres worden geselecteerd en met de Dancker Daamen-prijs worden bekroond. Neem de volgende informatie in het voorstel op: Een titel voor de posterpresentatie; namen, e-mailadressen en affiliaties van de auteurs; een abstract van maximaal 250 woorden. 

De indieningsprocedure is als volgt:  

1. Dien het voorstel voor een symposium, individuele presentatie of posterpresentatie (vóór vrijdag 24 september 2021) in via de volgende link: https://tilburgss.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3NRgD3PlLXC3FOu

2. De programmacommissie zal de inzendingen selecteren. Wij streven ernaar om je op of rond 22 oktober 2021 per e-mail te laten weten of het voorstel is geaccepteerd of afgewezen.  

3. Geaccepteerde voorstellen zullen in het congresprogramma worden opgenomen.  

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere vragen via a.m.evans@uvt.nl. Wij kijken ernaar uit om alle voorstellen te lezen, en jullie allen te zien op het ASPO congres!

vriendelijke groeten,

Namens het organisatieteam van het ASPO congres 2021,

Tony Evans